CITATION ONE/100

Houd het reset knopje op de onderzijde van de CITATION speaker voor 15 zo’n seconden ingedrukt.

Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION 200

Houd de "Voice Assistent" knop (middelste knop) op de bovenkant van u het device en de "Volume Omlaag" knop zo'n 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt totdat de luidspreker opnieuw opstart. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION 300/500

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt u op "Options" > "Factory Reset" op het display van uw CITATION luidspreker. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app. Of houd het reset knopje op de onderzijde van de CITATION speaker voor 15 zo’n seconden ingedrukt. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.