Wanneer u twee dezelfde luidsprekers heeft (bijvoorbeeld twee CITATION ONE of twee CITATION 100/200 luidsprekers) dan kunt u deze als stereo paar instellen via de Google Home-app. U kunt niet twee verschillende luidsprekers (bijvoorbeeld één CITATION ONE en één CITATION 100) samen als stereo paar instellen. Wanneer u deze in de zelfde groep plaatst zullen deze dubbel mono afspelen.

Het instellen van een stereo luidspreker paar gaat als volgt:

1. Open de Google Home-app
  2. Klik op het het Home Icoon (huisje)
  3. Selecteer de speaker of kamer en klik vervolgens op settings.
  4. Tik op Audio, vind/selecteer het speaker paar en klik vervolgens op volgende.
  5. Verplaats de speaker naar links of rechts en klik vervolgens op volgende. (U kunt nu een testtoon afspelen om te identificeren welke speaker welke is.
  6. Geef uw stereo speaker paar een naam.
  7. Maak de setup compleet (dit kan enkele minuten duren).

Bekijk hieronder eventueel de video hoe het maken van een stereo luidsprekerpaar stapsgewijs in zijn werk gaat:

OPMERKING: U kunt alleen een stereo paar instellen als u twee de zelfde luidsprekers heeft, dus u kunt niet één Citation One en één Citation 100 samen als stereo paar instellen, wel kunt u deze uiteraard in de zelfde groep plaatsen en dan deze beide tegelijk laten spelen (dubbel mono).