Wanneer u twee dezelfde luidsprekers heeft (bijvoorbeeld twee CITATION ONE of twee CITATION 100/200 luidsprekers) dan kunt u deze als stereo paar instellen via de Google Home-app. U kunt niet twee verschillende luidsprekers (bijvoorbeeld één CITATION ONE en één CITATION 100) samen als stereo paar instellen. Wanneer u deze in de zelfde groep plaatst zullen deze dubbel mono afspelen.

Het instellen van een stereo luidspreker paar gaat als volgt:
Selecteer een van de speakers in de Google Home-app, ga naar ‘Apparaatinstellingen’ (tandwieltje rechts bovenaan) en zoek de optie ‘Luidsprekerpaar instellen’. Selecteer deze optie en volg de instructies op je telefoon of tablet.

Bekijk hieronder eventueel de video hoe het maken van een stereo luidsprekerpaar stapsgewijs in zijn werk gaat: