Onder systeem instellingen op het display van uw soundbar kunt u zien wat uw huidige software versie is en wanneer de voor het laatst is bijgewerkt. Firmware upgrades worden automatisch aangeboden via uw WiFi- netwerk. Wanneer een update wordt geïnstalleerd ziet u het Harman Logo op het display van uw Soundbar en wordt de voortgang van de installatie weergegeven.

Beschikt uw systeem nog niet over de laatste firmware versie dan kunt u via het display onder opties > update de laatste firmware versie downloaden installeren.

Gelieve u systeem niet in/uit te schakelen of te resetten tijden het installeren van de software update.