Tik op het display van de soundbar, ga naar luidsprekers setup, koppelen en kies voor surround setup. U wordt vervolgens door het koppel proces geleid.

Om de luidsprekers succesvol te kunnen pairen dienen alle luidsprekers in de koppelmodus te staan (de led lampjes knipperen wit). Je kunt de koppel mode (opnieuw) activeren door het reset knopje achterop de surround luidsprekers voor zo'n 20 seconde ingedrukt te houden totdat je een licht piepje hoort en de led lampjes beginnen te knipperen. Start vervolgens het koppel proces via het display van de soundbar.

Het zelfde geldt voor de subwoofer.

Als er geen luidsprekers worden gevonden, controleer dan of iedere luidspreker stroom krijgt, reset uw Soundbar + luidsprekers en probeer het instellen opnieuw.

Bekijk hier de instructie video hoe dit in zijn werk gaat bij de Citation Bar: